Industriële & Verpakkingstape

Belangrijk bij tape is de juiste belijmingsvariant die past bij uw product. Dit wordt vaak over het hoofd gezien. Een verkeerde keuze kan gevolgen hebben voor de procescontinuïteit (stokkende productie) en logistieke afhandeling (afkeur door open raken van verpakking). Daarom is doelgericht advies onderdeel van onze werkwijze.

Elke ondergrond stelt andere eisen, waarbij optimale kleefkracht het uitgangspunt is. Dit heeft direct betrekking op prijs/kwaliteitverhouding. Met Pacqt als partner kiest u voor een duurzame toekomst.

Tape als reclame-uiting

Veel van onze producten kunnen gepersonaliseerd worden, ook de verpakkingstape. Door uw tape te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf, zorgt u op een eenvoudige en laagdrempelige manier voor reclame en naamsbekendheid. Vraag onze medewerkers naar de kansen voor uw bedrijf.

Pacqt beschikt over een grote voorraad aan tape. Zowel verpakkingstape van bekende A-leveranciers als onze eigen HQ Tape, samengesteld volgens Pacqt- kwaliteitseisen. U vindt alle informatie in onze brochure.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Bij Pacqt doen we alles om uw verpakkingskosten te beheersen. Met u en door concreet advies, het beste product en gerichte service. Vakkundig, flexibel, betrouwbaar.

Heeft u een vraag? Mail uw vraag naar info@pacqt.nl of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)411 63 26 12

 

Download onze brochure