Voor elk product de best passende verpakking, het is al 40 jaar ons specialisme.

Door een nauwe en jarenlange samenwerking met Europese topproducenten bieden wij tegen een scherpe prijs de best duurzame oplossing.

Ons brede assortiment in kartonnage zorgt ervoor dat u alles conform uw eisen en wensen kunt verzenden. Van het kleinste fijn-metaal tot groot volume food-ingrediënten: het aanbod is zeer uiteenlopend. Kortom, voor elk product en elk bedrijf een passende verpakking. 

Onze verpakkingsspecialisten denken mee en kunnen uit ervaring vertellen welke verpakking het meest geschikt is. Een extra service van Pacqt is onze opslagruimte. In ons magazijn hebben we ruimte om uw verpakkingen op te slaan. Misgrijpen is er dus niet meer bij. 

Wilt u weten hoe producten in de verpakking  extra beschermd kunnen worden? Kijk dan rustig rond op deze pagina’s waar wij uitleg geven over beschermingsmaterialen als wikkelfolie, tape of omsnoering.  Om producten in de verpakking te beschermen bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. We leveren een diversiteit aan opvulmaterialen.

In onze brochure over vindt u alle maten en overige productinformatie. Downloaden kan hier.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Bij Pacqt doen we alles om uw verpakkingskosten te beheersen. Met u en door concreet advies, het beste product en gerichte service. Vakkundig, flexibel, betrouwbaar.

Heeft u een vraag? Mail uw vraag naar info@pacqt.nl of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)411 63 26 12

 

Download onze brochure