Pacqt, partner in verpakking

Specialisme
Pacqt heeft een specialisme in kartonnage die voldoen aan alle duurzaamheidseisen zoals het FSC-certificaat. Deze certificering wordt toegekend aan producten die bewezen bijdragen aan het milieu en die ‘ontbossing’ tegengaan. Het is een bewuste keuze waar we trots op zijn. Onze klanten staan net als wij voor duurzaamheid en verantwoorde keuzes. Alles weten over kartonnage, onze kartonnen verpakkingen en de mogelijkheden? Hier geven we een impressie, of download onze brochure.

Veel meer
Pacqt biedt naast kartonnage nog veel meer. We hebben alles in huis om uw product te beschermen, te verpakken, veilig te vervoeren en zorgen indien gewenst voor herkenbaarheid. Op deze website bieden we een algemeen kijkje in ons digitale magazijn.

Voor meer informatie verwijzen we naar onze brochure of naar onze contactpagina. Ons team van specialisten zit klaar om vragen te beantwoorden.

Op welke manier
Ons familiebedrijf bevindt zich in Boxtel. Om precies te zijn op industrieterrein Ladonk. In ons volledig geautomatiseerd logistiek centrum dragen wij de grootste zorg voor onze voorraad. Dit gaat van specifiek maatwerk tot een groot scala aan standaard artikelen.

Vanuit ons kantoor denken we mee met de klanten. Vanaf de bestelling tot aan het logistieke proces. Of het nu gaat om ondernemers in het mkb, of grote multinationals – soms zijn we ze zelfs een stapje voor. Door te werken met vaste contactpersonen hebben wij aan een half woord genoeg. Het one-stop-shop-principe zorgt ervoor dat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business, wij regelen de rest! Al 40 jaar met evenveel genoegen…

Onze specialisten staan voor u klaar!

Bij Pacqt doen we alles om uw verpakkingskosten te beheersen. Met u en door concreet advies, het beste product en gerichte service. Vakkundig, flexibel, betrouwbaar.

Heeft u een vraag? Mail uw vraag naar info@pacqt.nl of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)411 63 26 12

 

Download onze brochure